14 Ağustos 2007 Salı

KARABİBERLİ İSTAVRİT



Malzemeler
8 Adet istavrit, 3 Adet domates,1 Adet küçük boy soğan, Yarım diş sarmısak, 2 Çorba kaşığı
Hazırlanışı
Domatesleri, soğanı ve yarım diş sarmısağı blendırdan geçirin.
2 çorba kaşığı zeytinyağını, yarım çorba kaşığı kıyılmış dereotunu, tuz ve yeterince tane karabiberi ekleyin.
Kaşıkla karıştırdıktan sonra küçük bir fırın tepsisine yayın.
Temizlediğiniz ve bol suyla yıkadığınız istavritleri tuz ve limon suyuyla ovduktan sonra domatesli karışımın üzerine dizin.
Orta ısılı fırında balıkların üzeri hafifçe pembeleşene dek pişirin ve servis yapın. zeytinyağı, Yarım çorba kaşığı kıyılmış dereotu, Tuz ve tane karabiber

1 yorum:

Zeynebin Dünyası dedi ki...

Merve abla, iyi misin? yoksa balık yapmayı mı öğrendin? senin sitende ne işi var balığın? Şakaaaaaaaaaaa...İyişallah büyüyünce de yaparsın:)))))))))